Hulp nodig?

Last minute op vakantie naar Friesland

Wilt u nu of binnen een paar weken op vakantie naar Friesland? Bekijk dan gerust eens onze last minute aanbiedingen van vakantiehuizen in Friesland. Hier vindt u vakantiehuizen met kortingen.  Ljeppershiem Vakantiepark in Friesland is een kleinschalig vakantieparkje waar rust, natuur en duurzaamheid centraal staan. Op het vakantiepark staan 3 ‘smûke’ (warme) tiny houses, duurzaam gebouwd én compleet ingerichte vakantiehuisjes die u een fijne vakantie garanderen.

Pal aan het water gelegen

Last minute vakantie vieren in onze vakantiehuisjes is een bijzondere ervaring. Doordat de vakantiehuisjes aan het water én midden in de natuur staan ontstaat er maximale natuurbeleving. Ook als u binnen bent is de natuur altijd dichtbij. Dit zorgt voor een unieke ontspannen vakantiesfeer. Door de compacte indeling is al het comfort dichtbij én alles is gelijkvloers. Op vakantiepark Ljeppershiem vindt u momenteel een drietal van deze vakantiehuisjes. Ieder met een eigen capaciteit. Op deze website kunt u snel en eenvoudig uw last minute vakantiehuis in Friesland boeken!

Huur hier uw vakantiehuis in Friesland

Bewust vakantie vieren – voor jong en oud – dat is wat wij u bieden. Puur genieten. Het landschap rondom Ljeppershiem kenmerkt zich door uitgestrekte weidevogelgebieden en fraaie boomwallen. De talrijke fietspaden nodigen u uit om Noordoost-Friesland op de fiets te ontdekken. Eventueel elektrisch; u kunt uw fiets bij uw vakantiehuisje opladen. Dokkum, Lauwersoog en zelfs Ameland, Schiermonnikoog, Leeuwarden en Groningen liggen dichtbij. Uw kinderen kunnen naar hartenlust zwemmen, varen, vliegeren en de natuurvijver ontdekken. Volop vertier dus.