Hulp nodig?

Vakantiehuizen & tiny houses in Friesland | Vakantiepark Ljeppershiem

Bent u op zoek naar een uniek vakantiehuisje in Friesland? Op een vakantieparkje waar rust, natuur en duurzaamheid centraal staan? Op het kleinschalige Vakantiepark Ljeppershiem in Friesland staan een aantal fonkelnieuwe accommodaties duurzaam gebouwd én compleet ingericht die u een fijne vakantie garanderen.  Hieronder vindt u meer informatie en kunt u snel en eenvoudig uw vakantiehuisje in Friesland boeken.

We verhuren onze huisjes vanaf 3 nachten. Inchecken is mogelijk op maandag, dinsdag donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Uitchecken kan wel op elke gewenste dag. Voor vragen kunt u ons altijd mailen, een WhatsApp bericht sturen of bellen. 

Binnen en toch buiten...

Vakantie vieren in onze tiny houses is een bijzondere ervaring. Doordat de vakantiehuisjes aan het water én midden in de natuur staan ontstaat er maximale natuurbeleving. Ook als u binnen bent is de natuur altijd zichtbaar. Dit zorgt voor een unieke ontspannen vakantiesfeer. Door de compacte indeling is al het comfort dichtbij én vrijwel alles is gelijkvloers. Ieder met een eigen capaciteit.

Bekijk hier onze Tiny Houses

Hotelkamer in de natuur

Stelt u zich eens voor... een hotelkamer midden in de natuur. Bij ons bestaan ze!

Op Vakantiepark Ljeppershiem staan een aantal Recreatiepods, kleine huisjes met een bijzondere vorm en dan ingericht als een hotelkamer. Ze staan midden in de prachtige natuur van het Ljeppershiem, genesteld tussen de bomen, struiken en het (hoge) gras, vlakbij het water. Zo geniet u van het comfort van een hotelkamer, maar met de vrijheid van een cottage. U kunt deze unieke hotelkamers nu al boeken!

Bekijk hier onze Hotelkamers (Pods)