Hulp nodig?

Tiny houses

Bent u op zoek naar een uniek vakantiehuisje in Friesland? Op een vakantieparkje waar rust, natuur en duurzaamheid centraal staan? Op het kleinschalige Vakantiepark Ljeppershiem in Friesland staan 3 fonkelnieuwe tiny houses, duurzaam gebouwd én compleet ingerichte vakantiehuisjes die u een fijne vakantie garanderen.  Hieronder vindt u meer informatie en kunt u snel en eenvoudig uw vakantiehuisje in Friesland boeken.

Binnen en toch buiten...

Vakantie vieren in onze tiny houses is een bijzondere ervaring. Doordat de vakantiehuisjes aan het water én midden in de natuur staan ontstaat er maximale natuurbeleving. Ook als u binnen bent is de natuur altijd zichtbaar. Dit zorgt voor een unieke ontspannen vakantiesfeer. Door de compacte indeling is al het comfort dichtbij én vrijwel alles is gelijkvloers. Op Vakantiepark Ljeppershiem vindt u momenteel drie vakantiehuisjes. Ieder met een eigen capaciteit.

We verhuren onze huisjes vanaf 3 nachten. Inchecken is mogelijk op maandag, dinsdag donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Uitchecken kan wel op elke gewenste dag. Voor vragen kunt u ons altijd mailen of bellen. 

Natuurgebied

Ons vakantiepark ligt midden in de natuur. Zwagermieden is een mooi compact natuurgebied van 390 hectare nabij Westergeest dat je wandelend, fietsend of met de auto kunt verkennen. Een waterrijk gebied met weidevogels en talloze andere vogelsoorten en de winter duizenden ganzen. In het zuidelijke deel bomen, in het noordelijke deel een meer open karakter met klei en riet. Fietspaden en wegen maken dit een goed bereikbaar natuurgebied. Het Ljeppershiem bevindt zich in een leefgebied van zeer uiteenlopende vogels. Het blijft een verrassing welke soorten zich laten zien. Dat verschilt per seizoen, maar het ligt ook aan het weer en aan het moment van de dag. Onze tiny houses zijn om deze reden dan ook vernoemd naar Friese vogelnamen.