Hulp nodig?

Vakantiehuis in de natuur boeken

“Onze vakantiehuisjes staan midden in de fraaie natuur van Friesland!”

Bent u op zoek naar een unieke natuurbeleving in Friesland? Vakantie op een vakantieparkje waar rust, natuur en duurzaamheid centraal staan? Ljeppershiem Vakantiepark staat midden in de natuur van Noordoost-Friesland. Op het kleinschalige vakantiepark vindt u vooralsnog 3 compacte vakantiehuisjes; duurzaam gebouwd én compleet ingericht. Uw vakantie in de uitgestrekte natuur van Friesland kan bijna beginnen. Interesse? Onderaan deze pagina vindt u een link waar u snel en eenvoudig uw vakantiehuisje in Friesland kunt boeken.

Uniek aan het water gelegen

Vakantie vieren in onze vakantiehuisje (tiny house!) is een bijzondere ervaring. Doordat de vakantiehuisjes aan het water én midden in de natuur staan ontstaat er maximale natuurbeleving. Ook als u binnen bent is de natuur altijd dichtbij. Dit zorgt voor een unieke ontspannen vakantiesfeer. Door de compacte indeling is al het comfort dichtbij. Op Vakantiepark Ljeppershiem vindt u momenteel een tweetal van deze vakantiehuisjes. Ieder met een eigen capaciteit. Op deze website kunt u snel en eenvoudig uw vakantiehuis in Friesland boeken!

Huur hier uw 'Natuurhuisje' in Friesland

Bewust vakantie vieren, dat is wat wij u bieden. Puur genieten. Dat geldt ook voor uw kinderen: zij kunnen naar hartenlust zwemmen, varen, vliegeren en de natuurvijver ontdekken! De omgeving rondom Ljeppershiem kenmerkt zich door uitgestrekte landerijen en fraaie boomwallen. De talrijke fietspaden nodigen u uit om Noordoost-Friesland op de fiets te ontdekken. Eventueel elektrisch; u kunt uw fiets bij uw vakantiehuisje opladen. Dokkum, Nationaal Park Lauwersmeer en zelfs Ameland, Schiermonnikoog, Leeuwarden en Groningen liggen dichtbij. Volop vertier dus.