Hulp nodig?

Geniet nog meer!

Wij hopen u al een geweldige ervaring te bieden met onze bijzondere Tiny Houses en Pods in deze unieke omgeving in Friesland, maar wij bieden nog een aantal extra's aan om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Gevulde ontbijtmand

Begin de vakantie goed! Geniet van een heerlijk ontbijt. In de ontbijtmand zit onder andere: verse broodjes, diverse soorten beleg en overheerlijk gebak. De ontbijtmand staat op de dag van aankomst klaar in uw accommodatie. U kunt hier enkele dagen van eten. Heeft u dieetwensen of allergieën? Laat dit aan ons weten, dan houden wij hier rekening mee.

Boek hier uw verblijf met ontbijtmand

Huur bij ons een fiets

Wilt u het mooie Friese landschap ontdekken per fiets? Ontdek de betoverende schoonheid van Westergeest met verschillende fietsroutes! Verken pittoreske dorpjes, adembenemende landschappen en geniet van een ontspannen fietstocht door het idyllische Friese platteland. Laat je verrassen door de diversiteit en charme van deze prachtige routes. U kunt een fiets huren tijdens uw verblijf. Informeer naar de mogelijkheden. 

Boek hier uw verblijf met fiets

Aanlegplaatsen en boottrailerhelling

Bij Vakantiepark Ljeppershiem beschikt elk vakantiehuis over een eigen aanlegplaats en er is een boottrailerhelling op het vakantiepark om uw boot in het water te laten. De ideale plek voor uw vakantie met boot in een vakantiehuisje in Friesland! Beschikt u niet over een eigen boot? Dan zijn er genoeg gelegenheden in de buurt om een boot of kano te huren en zo de Friese wateren te ontdekken.

Boek hier uw verblijf met aanlegplaats