Hulp nodig?

‘Smûke’ vakantie tiny house in Friesland!

Bent u op zoek naar een uniek vakantiebeleving in Friesland? Vakantie op een vakantieparkje waar rust, plezier, natuur en duurzaamheid centraal staan? Op het kleinschalige Vakantiepark Ljeppershiem in Friesland staan verschillende ‘smûke’ (warme) tiny houses, duurzaam gebouwd én compleet ingerichte vakantiehuisjes die u een fijne vakantie garanderen. Onderaan deze pagina vindt u een link waar u snel en eenvoudig uw vakantie tiny house in Friesland kunt boeken.

Pal aan het water gelegen

Vakantie vieren in onze tiny houses is een bijzondere ervaring. Doordat de tiny houses aan het water én midden in de natuur staan ontstaat er maximale natuurbeleving. Ook als u binnen bent is de natuur altijd dichtbij. Dit zorgt voor een unieke ontspannen vakantiesfeer. Door de compacte indeling is al het comfort dichtbij. Op Vakantiepark Ljeppershiem vindt u momenteel drie van deze vakantiehuisjes. Ieder met een eigen capaciteit. Op deze website kunt u snel en eenvoudig uw tiny house in Friesland boeken!

Huur hier uw tiny house in Friesland!

Bewust vakantie vieren, dat is wat wij u bieden. Geen speeltuinen of animatie, maar rust en natuur. Puur genieten. Het landschap rondom Ljeppershiem kenmerkt zich door uitgestrekte landerijen en fraaie boomwallen. De talrijke fietspaden nodigen u uit om Noordoost-Friesland op de fiets te ontdekken. Eventueel elektrisch; u kunt uw fiets bij uw vakantiehuisje opladen. Dokkum, Lauwersoog en zelfs Ameland, Schiermonnikoog, Leeuwarden en Groningen liggen dichtbij. Kinderen kunnen naar hartenlust vissen, varen, zwemmen en de natuurvijver ontdekken. Volop vertier dus.

Boek hier uw 'smûke" vakantiehuis