Hulp nodig?

Wie zijn wij?

Per 1 februari 2024 is Vakantiepark Ljeppershiem aan de Weardebuorsterwei 1A te Westergeest in andere handen. Wij: Sjonny, Fardou, Willie en Fons nemen dan het (pols)stokje over van Aldert en Nynke, die het vakantiepark sinds 2018 hebben opgebouwd en geëxploiteerd.

Ljeppershiem is een kleinschalig recreatiepark met een zeer natuurlijke inrichting, gelegen vlak buiten het gemoedelijke dorpje Westergeest. Het park beschikt over diverse recreatiewoningen. De woningen worden volledig van duurzame materialen gebouwd en zijn rondom bekleed met vergrijsd modiwood. De aanwezige recreatiewoningen worden reeds toeristisch verhuurd. Het bestemmingsplan biedt de ruimte om in totaal 22 recreatiewoningen te realiseren.

Op het terrein zijn eveneens een waterpartij aangelegd en is er een trailerhelling voor het inlaten van boten in het open vaarwater de Nije Swemmer waar het bedrijf aan is gelegen. Dit water maakt onderdeel uit van de Lits en Lauwers Route. Langs de kant bij de recreatiewoningen zijn eveneens aanlegmogelijkheden voor boten. Ook zijn er tal van andere watersportmogelijkheden als vissen, zwemmen, suppen etc.   

Wij zijn als nieuwe eigenaren van plan om in eigen beheer het vakantiepark verder uit te bouwen, met dezelfde natuurlijke en duurzame gedachtegang. 

Onze prioriteit is de aanleg van nieuwe groene houtsingels, het inzaaien van weiden met vlinderbloemige en kruidenrijke gewassen en de aanleg van natuurlijke paden, om zo de groene oase waarin het vakantiepark zich zal nestelen, vorm te geven en de kans te geven om te bloeien. 

Vervolgens zullen wij met eigen inspanning, en in samenwerking met lokale ondernemers, op duurzame wijze de vakantiewoningen bouwen en vakantiepark Ljeppershiem in zijn volle potentie realiseren. 

Als jonge ondernemers hebben wij de taken goed verdeeld. 

De dames Fardou en Willie vormen de directie en zullen de leiding en de exploitatie van het vakantiepark voor hun rekening nemen. Met achtergronden in zorg, horeca en retail, zijn zij sociaal goed onderlegd in hun nieuwe rol als gastvrouwen, maar weten zij ook de handen uit de mouwen te steken voor de hand-en-spandiensten die ons bij de exploitatie van het vakantiepark te wachten staan. 

Sjonny is, als uitvoerend timmerman van beroep, de man met twee rechterhanden en een scherp timmermansoog en zal de bouw van de woningen en alle klusjes onder zijn hoede nemen. 

Fons is het financiële meesterbrein van de operatie en zorgt dat op de achtergrond alles op rolletjes loopt. 

Met ons vieren zijn wij ervan overtuigd dat we gezamenlijk alle komende uitdagingen aan kunnen.

Wij komen allen uit de omgeving van Westergeest (Buitenpost, Triemen, De Westereen) en kennen het park en de omgeving goed en voelen ons daar dan ook zeer bij betrokken.

Sjonny en Fardou gooien het roer nog net iets meer om en zullen de energiezuinige bedrijfswoning bij het park gaan bewonen. Zij kijken erg uit naar het avontuur in hun nieuwe leefomgeving.

Met ons allen kijken wij erg uit naar onze nieuwe uitdaging en toekomst op vakantiepark Ljeppershiem in Westergeest. Wij nodigen jou ook graag uit om eens langs te komen en kennis te maken!

Met vriendelijke groet,

Sjonny, Fardou, Willie en Fons